Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iohannis se întâlneşte mâine cu preşedintele Poloniei, Andrzej Duda

ro

09 Jul, 2016 14:55 1432 Marime text
Mâine, președintele Klaus Iohannis se întâlnește cu omologul său polonez, Andrzej Duda pentru a discuta extinderea Parteneriatului strategic dintre cele două țări.
"Consultările cu președintele Poloniei, Andrzej Duda, vor viza adoptarea de măsuri, la cel mai înalt nivel, pentru adâncirea și extinderea Parteneriatului strategic dintre România și Polonia, precum și discutarea modalităților celor mai eficiente de continuare a inițiativelor regionale lansate de cele două state", a informat Administrația Prezidențială într-un comunicat. 

Șeful statului va avea convorbiri tete-a-tete și oficiale cu președintele polonez, iar la finalul întrevederilor cei doi oficiali vor susține o declarație de presă comună, scrie agerpres.ro

De asemenea, președintele Klaus Iohannis îi va conferi omologului său polonez Ordinul Național "Steaua României" în grad de Colan. Șeful statului român a semnat săptămâna aceasta decretul prin care i-a acordat distincția președintelui Poloniei "în semn de înaltă apreciere pentru contribuția avută la dinamizarea cooperării regionale, pentru dezvoltarea relațiilor de prietenie și colaborare dintre România și Republica Polonă", conform Agerpres.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii