Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:46 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iohannis îl asigură pe Timofti de hotărârea de a sprijini proiectele ce vizează îmbunătățirea vieții cetățenilor Republicii Moldova

ro

27 Aug, 2016 14:09 1520 Marime text
Astăzi, președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj omologului său moldovean, Nicolae Timofti, cu ocazie Zilei Independenței Republicii Moldova. Se împlinesc 25 de ani de la proclamarea independenței Republicii Moldova.

„Folosesc acest prilej pentru a vă asigura de hotărârea noastră fermă de a sprijini proiectele care vizează îmbunătățirea vieții tuturor cetățenilor Republicii Moldova și împlinirea destinului lor european", spune Iohannis.

„În acest moment aniversar, îmi face o deosebită plăcere să remarc caracterul deosebit de solid și amplu al relațiilor noastre bilaterale, bazate pe comunitatea de limbă, cultură și istorie. Spiritul deschis și constructiv în care abordăm prioritățile cooperării concrete, alături de orientarea pragmatică spre proiecte care să răspundă așteptărilor cetățenilor noștri, precum și susținerea constantă a României pentru aspirațiile europene ale Republicii Moldova sunt argumente care mă fac să privesc cu încredere spre dezvoltarea pe mai departe a Parteneriatului Strategic care unește statele noastre", mai spune şeful statului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii