Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Ministrul de Finanţe a demisionat. Iohannis îi ceruse lui Ponta revocarea lui Darius Vâlcov

ro

15 Mar, 2015 18:28 905 Marime text
Președintele Klaus Iohannis îi solicită premierului Victor Ponta să demareze procedura de revocare din funcția de ministru al Finanțelor a lui Darius Vâlcov.
 
"Având în vedere că procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție au dispus efectuarea urmăririi penale față de ministrul Finanțelor, domnul Darius Vâlcov, m-aș fi așteptat ca domnul Vâlcov să demisioneze din funcție, înțelegând că afectează activitatea și credibilitatea guvernului, ceea ce nu s-a întâmplat. În această situație, solicit premierului Victor Ponta să demareze procedura de revocare din funcția de ministru al Finanțelor a domnului Darius Vâlcov", se arată în mesajul transmis duminică de șeful statului cu privire la dispunerea urmăririi penale față de ministrul de Finanțe.

UPDATE

Ministrul Finanţelor, Darius Vâlcov a demisionat. Premierul Victor Ponta a declarat la România TV că ministrul de Finanțe, Darius Vâlcov, i-a înaintat demisia duminică la prânz.
 
Premierul a adăugat că, ulterior, a discutat cu președintele Klaus Iohannis și că, după ce ministrul va termina proiectul de Cod Fiscal, se va gândi la un nume pentru postul de ministru de Finanțe.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii