Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iohannis a semnat decretul de trecere în rezervă a rectorului Academiei Navale. Vergil Chițac - „Analizez şi posibilitatea de a candida... Nu am decis sub ce formă“

ro

28 Jan, 2016 17:08 4087 Marime text
 
Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat astăzi decretul privind trecerea în rezervă a contraamiralului de flotilă - cu o stea, Chițac Vergil, din Ministerul Apărării Naționale, la data de 1 februarie 2016.

UPDATE ora 17.40
Contactat de cotidianul ZIUA de Constanţa, proaspătul rezervist Vergil Chiţac a declarat că încă analizează posibilitatea de a candida la alegerile locale. „Analizez şi posibilitatea de a candida la Primăria Constanţei pentru fotoliul de primar. Nu am decis sub ce formă, dar decizia pe care o voi lua se va întâmpla nu mai tâziu de jumătatea lunii februarie şi am să v-o comunic. Decomadată, la Academie, locţiitorul comandatului, domnul comandor Costache (n.r. Viorel Costache) va fi împuternicit la comandă şi la expirarea împuternicirii de 6 luni, probabil, vor avea loc alegeri. Eu voi rămen profesor asociat al Academiei Navale, voi avea câteva cursuri şi îmi voi preda disciplinele pe care sunt titular. Asta se va întâmpla din semestrul al doilea“, a declarat acesta pentru ZIUA de Constanţa. 

 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii