Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:36 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Invitaţi de renume la Mamaia Nord-Năvodari Fiica celebrului chitarist mexican Carlos Santana, prezentă la inaugurarea Phoenicia Luxury Hotel (galerie foto)

ro

13 Jul, 2013 20:57 6873 Marime text
În aceste momente are loc inaugurarea celui mai nou complex hotelier de cinci stele de pe litoral Phoenicia Luxury Hotel, primul care va oferi servicii ultra all inclusive la standarde internaţionale.
La eveniment participă Nicolae Matei, primarul oraşului Năvodari, Radu Mazăre, primarul municipiului Constanţa, Cosmin Guşă, analist politic, dar şi aşa cum a prezentat-o celebrul percuţionist Ovidiu Lipan-Ţăndărică, Rene Santana, fiica celebrului chitarist mexican Carlos Santana.

Phoenicia Luxury Hotel este cel mai nou membru al familiei Phoenicia Hotels&Resort, companie a cărei viziune este că “investiţiile sunt cele mai bune tratamente în perioada de criză” şi va avea patru sute de locuri de cazare.
Phoenicia Luxury Hotel dispune de dotări caracteristice hotelurilor de 5 stele, de un excelent amplasament, fiind situat literalmente pe malul Marii Negre, in vecinătatea Phoenicia Holiday & Resort şi la un kilometru de zona de cluburi din Mamaia, pe una din cele mai frumoase plaje de pe întreg litoralul românesc.
Este o investiţie de peste 5.000.000 de euro, realizată în mai puţin de un an şi cuprinde peste 15 000 de metri pătraţi construiţi. 

Investiţia nouă se alătura celor peste 300.000 de metri pătraţi deja construiţi şi amenajaţi până în 2013 de către Phoenicia Hotels&Resort. Odată cu deschiderea noului hotel - sâmăbtă 13 iulie- grupul “Phoenicia” devine cel mai mare grup hotelier din România, cu o capacitate de cazare de peste 6ţ000 de locuri, din care
3.000 pe litoral.



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii