Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:14 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiţii de 20 de milioane de euro în sănătate, la Tulcea

ro

06 Mar, 2015 21:09 1395 Marime text
Sistemul sanitar de stat din Tulcea va beneficia de o finanţare de 20 de milioane de euro, în cadrul Strategiei de dezvoltare integrată durabilă, a anunţat astăzi preşedintele Consiliului Judeţean, Horia Teodorescu.
 
Banii vor veni prin instrumentul financiar european Investiţii Teritorial Integrate. Teodorescu a declarat, însă, că această sumă nu va fi suficientă pentru a asigura servicii medicale de calitate pentru populaţia din Rezervaţia Biosferei Delta Dunării.
 
Luând în considerare şi deficitul de personal medical din Tulcea, şeful administraţiei judeţene şi-a exprimat temerea că finanţarea ar putea să fie inutilă.
 
Conform Agerpres, Strategia de dezvoltare integrată durabilă a Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării are în vedere dezvoltarea centrelor de permanenţă, amenajarea unor centre multifuncţionale la Sulina şi la Babadag, precum şi crearea unei reţele de dispensare la sate.
 
Planul de redresare a Sănătăţii tulcene mai include şi continuarea investiţiilor pentru modernizarea Spitalului Judeţean. Lucrările ar trebui să se încheie peste patru ani, conform radioconstanta.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii