Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:17 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întrevedere oficială între Ministrul Apărării Naţionale şi ambasadorul SUA la Bucureşti. Ce subiecte au fost analizate

ro

04 Oct, 2017 18:04 1625 Marime text
Miercuri, 4 octombrie, ministrul apărării naţionale, Mihai Fifor, a avut, la sediul ministerului, o întrevedere oficială cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Hans Klemm.
 
Agenda întâlnirii a inclus continuarea și aprofundarea unor teme de interes comun, precum evoluția relaţiilor dintre România şi SUA în domeniul apărării, în cadrul Parteneriatului Strategic, și necesitatea consolidării cooperării în regiune.
 
Ministrul român a adus în discuţie parteneriatul substanţial pe linie militară, concretizat prin numărul crescut al exercițiilor în comun desfăşurate în ultima perioadă în regiune și implementarea măsurilor adoptate în urma Summit-ului de la Varșovia.
 
De asemenea, Mihai Fifor a discutat cu ambasadorul Klemm despre concluziile vizitei oficiale întreprinse în Statele Unite ale Americii, ambasadorul Klemm apreciind vizita drept benefică de ambele părţi. Ministrul Mihai Fifor a reafirmat invitaţia adresată secretarului american al apărării, James Mattis, de a vizita România.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii