Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:47 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intră în lucru două sensuri giratorii în una din cele mai aglomerate intersecții din Constanța. Cine le face

ro

26 Feb, 2016 00:21 8129 Marime text
 
Primăria Municipiului Constanța a emis, ieri, autorizația de construire numărul 349 la solicitarea SC Confort Urban SRL pentru SC NEPI Five Property Development SRL.
 
Documentul a fost eliberat pentru ”construire sens giratoriu pe strada Soveja și reconfigurare sens giratoriu existent pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu”.
Autorizația de construire este valabilă pentru o perioadă de 12 luni până pe 25 februarie anul viitor trebuind să fie terminate și lucrările.
 
Despre ce lucrare este vorba
Potrivit unui memoriu depus la Agenția de Protecția Mediului Constanța la cererea investitorului se dorește modificarea sensului giratoriu din bulevardul Alexandru Lăpușneanu aferent accesului în incinta City Park Mall și realizarea unui nou sens giratoriu pe strada Soveja pentru facilitarea accesului auto în parcarea acoperită a complexului comercial.
”Construcția sensului giratoriu de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu se va modifica pentru a permite accesul unui flux mai mare de autovehicule în parcarea neacoperită, parcare care se va extinde, transforma în parcare subterană și pe terasa centrului comercial”, se mai arată în memoriu.
Circulația carosabilă de pe strada Soveja se va modifica și transforma în sens giratoriu care sa faciliteze accesul în și dinspre parcarea acoperită aferentă centrului comercial.  
Suprafața afectata de sensurile giratorii este de aproximativ trei mii de metri pătrați.
                                 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ILEANA 26 Feb, 2016 10:08 DA, BUN, SENSURI GIRATORII SUPLIMENTARE,COPACI TAIATI, TOATE PE ALTARUL CITY PARK MALL. DAR UN SENS GIRATORIU IN MONSTRUOASA INTERSECTIE DE LA BROTACEI CU STRAZILE ADIACENTE . ADAMCLISI ,SUCEAVA ,CPT.DOBRILA EUGENIU,ETC., PE CAND? VREODATA? CRED CA NICIODATA