Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE2 Intervenţie în forţă pentru deblocarea turiştilor care vin din vacanţă din Bulgaria. Au rămas înzăpeziţi, fără hrană şi combustibil (video)

ro

08 Jan, 2017 20:35 4302 Marime text
Mai multi turişti printre care şi constănţeni care vin din vacanţă din Bulgaria au solicitat, sprijin din  partea drumarilor de la Regia de Drumuri şi Poduri, după ce au rămas înzăpeziţi  între Negru Vodă şi punctul de trecere al frontierei.În acest moment în zonă are loc intervenţia în zona Comana.Prefectul judeţului, Adrian Nicoleascu a precizat că la faţa locului intervin utilaje de deszăpezire pentru a asigura fluidizarea traficului, astfel încât oamenii să-şi poată continua drumul. În zonă se află şi preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa care va monitoriza din teren acţiunea de deszăpezire. Nicolaescu a mai spus că la vamă se află şi un alt grup de aproximativ 30 de persoane care vor să intre în România din Bulgaria pe la Negru Vodă, însă au accesul blocat din cauza ninsorilor abundente din ţara vecină.
 
UPDATE1 - Potrivit reprezentanţilor Consiliului Judeţean aflaţi la faţa locului se intervine cu 2 freze, 2 lame şi un buldoescavator pentru deszăpezirea drumului spre Negru Vodă. 
UPDATE2 - După ce se va reuşi deszăpezirea drumului, sinistraţii vor pleca către localităţile de domiciliu, control, cu ajutorul echipajelor de poliţie.
Imaginile şi video sunt puse la dispoziţie de Biroul de Presă al CJC
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii