Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Intervenție a polițiștilor pe strada Semănătorului din Constanța. Mai multe echipaje sunt la fața locului (galerie foto+video)

ro

09 Aug, 2017 21:20 11028 Marime text
Mai multe echipaje de poliție intervin în această seară pe strada Semănătorului din Constanța. Potrivit unor martori la fața locului sunt patru echipaje de Poliție, trei de la Poliția Municipiu și unul de la Poliția Locală. 

Totodată, la fața locului intervin și jandarmii, în zonă fiind trimise trei echipaje de jandami. 

Zona este cunoscută prin scandalurile pe care le provoacă adesea cei care locuiesc în zonă. 

UPDATE: 2

Polițiștii au mai condus doi bărbați la sediul Secției 2 pentru audieri. Toți cei 4 bărbați sunt de etnie rroma. În prezent continua cercetările.

UPDATE. 1 

Conform anchetatorilor, a fost un apel la 112 în jurul orei 21.00, pe raza Secției 2 Politie Constanța. Un conflict intre doi frați. Politistii și jandarmii constănțeni au aplanat rapid starea conflictuală și i.au condus pe cei doi bărbați la sediul Secției 2 pentru audieri și luarea măsurilor legale.

Pentru descurajarea unor eventuale acte de violență strada Semănătorului va fi supravegheată în timpul nopții de mascați și jandarmi. 

Din primele informații s-au bătut doi frați si scandalul a luat amploare după ce,  în conflict ,au intervenit membrii familiei, impărțiți în două tabere care s-au lovit cu pumnii și picioarele. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii