Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Internat din luna mai Actorul Sebastian Papaiani se află în stare critică!

ro

30 Jul, 2016 14:50 2257 Marime text
Vești îngrijorătoare vin din spitalul unde este internat actorul Sebastian Papaiani. Acesta se află internat în stare critică, iar medicii sunt rezervaţi cu privire la starea de sănătate a lui.
 
Maestrul, în vârstă de 79 de ani, a suferit, în urmă cu mai bine de o lună, un accident cerebral. Actorul a fost găsit căzut în baie de către soţia sa după ce i s-a făcut rău. Din cauza căzăturii, Papaiani s-a lovit la cap şi a suferit o pareză la piciorul stâng şi are dificultăţi de vorbire.
 
Actorul avea programate, în septembrie, cinci reprezentaţii cu piesa „Amadeus”, însă medicii susţin că nu va ajunge. Din cauza complicaţiilor apărute după accidentul vascular cerebral, starea lui e în continuare imprevizibilă. Soţia actorului, Marcela, îl veghează non-stop la Secţia de Neurochirurgie a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde e internat din 23 mai, iar prietenii apropiaţi îl vizitează săptămânal.
 
Sebastian Papaiani este cunoscut publicului larg din numeroasele filme în care a jucat, memorabile fiind rolurile din Păcală sau Brigada Diverse, dar şi din telenovelele româneşti.
 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii