Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:52 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marius Ursoi, sub control judiciar pentru 60 de zile

ro

06 Sep, 2016 13:20 2225 Marime text
Magistraţii Tribunalului Constanţa au dispus, astăzi, respingerea contestaţiei Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa în dosarul lui Marius Ursoi, acuzat că și-ar fi agresat iubita. Constănțeanul a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile. Decizia este definitivă.

Amintim că bărbatul a fost reţinut sub acuzațiile de lovire sau alte violențe, amenințare, hărțuire, influențarea declarațiilor și încălcarea măsurii privind interzicerea oricărui contact, stabilită printr-un ordin de protecție. Bărbatul nu s-a oprit aici și i-a trimis simbolic iubitei sale o coroană mortuară cu mesajul „Lacrimi, durere, Alina”.

Amintim că magistraţii Judecătoriei Constanţa au respins, ca neîntemeiată, propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa de luare a măsurii arestării preventive faţă de Marius Iulian Ursoi.

„La datele de 07.08.2016, respectiv 21.08.2016, inculpatul a agresat-o pe persoana vătămată J.A.V, lovind-o cu pumnii și picioarele pe corp. În perioada 07.08.2016 – 26.08.2016, inculpatul, în mod repetat, a amenințat-o pe persoana vătămată J.A.V, în mod direct cât și prin intermediari, respectiv membrii familiei acesteia, cu acte de violență și cu suprimarea vieții. În aceeași perioadă, inculpatul s-a deplasat la locuința persoanei vătămate, a împiedicat-o să se deplaseze cu autoturismul personal, i-a adus o coroană funerară cu înscrisuri explicite („Lacrimi, durere, Alina”). Prin telefon, inculpatul i-a adus persoanei vătămate amenințări cu acte de violență și suprimarea vieții, cu scopul de a o determina să revină la relația anterioară cu inculpatul. În mod repetat, inculpatul i-a cerut persoanei vătămate să revină asupra declarațiilor date, cu ocazia depunerii plângerii penale de către aceasta la poliție împotriva inculpatului. În datele de 26.08.2016 și 01.09.2016, inculpatul a încălcat cu rea – credință măsura de protecție dispusă de Judecătoria Constanța prin sentință civilă, prin aceea că a contactat-o telefonic, aducându-i amenințări cu acte de violență și suprimarea vieții, deși era obligat să păstreze o distanță de 50 de metri față de persoana vătămată, precum și să nu o contacteze telefonic, electronic, prin corespondență sau în orice alt mod", se arată într-un comunicat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii