Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interes deosebit pentru primul modul al cursului de arbitraj de rugby

ro

13 Nov, 2012 05:24 2600 Marime text

rugby_arbitraj1.jpgPeste 25 de pasionați de rugby constănțeni (sportivi, foști sportivi, antrenori sau simpli iubitori ai sportului cu balonul oval) au participat la primul modul din cadrul cursului de arbitraj. Expunerea s-a ținut la Liceul Tehnologic "Gheorghe Duca" din Constanța (cartierul Palas, str. Vifor Haiducu nr. 34). Pe lângă îndrumătorii de curs Robert Diaconescu (reprezentant al Comisiei Centrale de Arbitri în Dobrogea) şi Florin Ţugurel (directorul regional al Departamentului de Dezvoltare Dobrogea al Federaţiei Române de Rugby), au fost prezenți și s-au implicat și arbitrii constănțeni Marius Grigore, Radu Mocanu și Viorel Bujoreanu. Partea a doua a cursului are loc în aceeași locație miercuri, 14 noiembrie. "Persoanele care nu au reușit să ajungă la primul modul sunt așteptate la cel de-al doilea. Ne bucurăm pentru orice prezență. Este un câștig pentru rugby", a declarat Florin Țugurel.

Sursa foto: Dobrogea Rugby

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Iftodi Dorel 13 Nov, 2012 13:55 Doresc din toata inima si cu maxima sinceritate mult succes rugby-ului constantean , dobrogean si ramanesc!
  • Iftodi Dorel 13 Nov, 2012 13:55 Doresc din toata inima si cu maxima sinceritate mult succes rugby-ului constantean , dobrogean si ramanesc!