Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întâlnire între liderul UDTR, Osman Fedbi şi un înalt demnitar al Turciei

ro

09 Apr, 2015 12:44 2693 Marime text
Preşedintele UDTR, Osman Fedbi a avut, ieri, la sediul central al UDTR o întrevedere cu coordonatorul biroului TIKA (Agenţia Turcă pentru Colaborare şi Coordonare) în România, Hacı Ahmet Daştan.
 
Reprezentantul TIKA s-a aflat pentru prima dată la Constanţa, de la deschiderea la începutul lunii aprilie, la Bucureşti, a biroului Agenţiei Turce pentru Colaborare şi Coordonare”. În cadrul întrevederii, oaspetele a afirmat că primele investiţii TIKA în România  vizează  Colegiul Naţional „Kemal Atatürk” din Medgidia şi cimitirul musulman din Bucureşti unde vor fi efectuate lucrări de reabilitare şi renovare.
 
La întrevederea cu coordonatorul biroului TIKA  în România, Hacı Ahmet Daştan a participat şi secretarul general al UDTR, Ervin Ibraim. În calitate de director al Radio T, Ervin Ibraim a solicitat sprijin din partea TIKA pentru echipamente radio.
 
Agenţia Turcă pentru Colaborare şi Coordonare este subordonată direct premierului Turciei şi are birouri deschise în peste 40 de ţări din Europa, Asia şi Africa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii