Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Instanţa a pus schestru pe sediile Antenelor şi pe toate bunurile şi conturile lui Voiculescu

ro

08 Aug, 2014 14:56 1929 Marime text
Instanta a dispus confiscarea a câte 2,9 milioane de lei de la Camelia si Corina Voiculescu, fiicele mogulului, reprezentand contravaloarea donatiilor in actiuni ale ICA facute de Dan Voiculescu. Totodata, lui Voiculescu i se confisca un teren si un imobil in Baneasa, scrie HotNews.

Instanta a dispus şi confiscarea terenului de 29.000 de metri patrati. Acesta se află pe strada Garlei. Atât terenul, cât şi constructiile aferente trec in patrimoniul statului, în vederea recuperării prejudiciului.

De asemenea, s-a dispus confiscarea imobilului din şoseau Bucuresti - Ploiesti plus constructiile aferente, notează HotNews.

Potrivit sursei citate, instanta a decis, de asemenea, confiscarea sumelor reprezetand chirii incasate de Dan Voiculescu si fiicele sale, ca actionari la Grivco, de la Romtelecom. Apartamentul din Kiseleff ramane sub sechestru.

Instanta a dispus instituirea de sechestru asigurator in valoare de 3,5 milioane de dolari asupra bunurilor si conturilor lui Dan Voiculescu si a firmelor la care el este actionar. Acestea sunt indisponibilizate in vederea confiscarii speciale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii