Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:03 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Instalaţia de climatizare a Pavilionului Expoziţional a cedat şi va intra în reparaţii!

ro

14 Aug, 2017 17:39 1649 Marime text
Administraţia judeţeană, Consiliul Judeţean care are în subordine Pavilionul Expoziţional Constanţa anunţă organizarea unei licitaţii publice în vederea achiziţionării de servicii de reparații a instalației de climatizare și tratare a aerului din cadrul Pavilionului Expozițional Constanța. Ofertantului câştigător i se va solicita până la încheierea contractului, prezentarea certificatului constator emis de ONRC, din care să rezulte că ofertantul are înscris obiectul de activitate corespunzător obiectului contractului.
Condiţii de adjudecare: Prețul cel mai scăzut. Oferta declarată câștigătoare este cea cu prețul cel mai scăzut, în condiţiile îndeplinirii cerinţelor minime solicitate prin Specificaţiile tehnice, considerate obligatorii, specificaţii tehnice care vor constitui anexa la contract. Termenul limită de depunere a ofertelor: 17.08.2017.
Toţi operatorii economici interesaţi vor transmite ofertele pe adresa de e-mail: licitatii@cjc.ro sau la Registratura CJC. Formularul de ofertă va fi însoțit de devizul ofertă care va conține o detaliere a tuturor costurilor care formează prețul total, exprimat in lei fără TVA și cu TVA care va fi exprimat distinct. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii