Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inspectorii şcolari spun că Liceul Jean Monnet trebuie să ia măsuri urgente Mădălina Panfile- «Mazăre m-a cucerit cu trandafiri!»

ro

11 Nov, 2011 10:39 2021 Marime text

Eleva de 18 ani a vorbit, în exclusivitate pentru Click!, despre povestea ei de dragoste cu primarul Constanţei

La 43 de ani, Radu Mazăre nu se dă în lături de la nimic când vine vorba să cucerească o femeie. Ultima care i-a căzut cu tronc este Mădălina Pamfile, o prospătură de doar 18 ani, de la celebrul Liceu "Jean Monnet" din Capitală.

Primarul a pus ochii pe elevă chiar la şedinţa foto pentru Playboy, din urmă cu câteva săptămâni.

Dintre cei trei iepuraşi care l-au „înfierbântat" pe Radu Mazăre cu formele lor la şedinţa foto pentru ultimul număr al revistei Playboy, numai unul a reuşit să-i ia minţile primarului.

Elevă în ultimul an la Liceul "Jean Monnet", din Capitală, Mădălina Pamfile învârte, la 18 ani, bărbaţii pe degete, iar Mazăre a făcut în doar câteva secunde o adevărată pasiune pentru bruneta tunsă scurt şi cu sâni naturali.

Mădălina a povestit, în exclusivitate pentru Click!, cum a cucerit-o Radu Mazăre, bărbatul care poate să-i fie tată şi cu care are o relaţie de câteva săptămâni.

"Ne-am întâlnit la şedinţa foto pentru revista Playboy şi, de atunci, el a fost foarte atent cu mine. Îmi place că este un bărbat romantic. Multe femei vor să primească cadouri scumpe, el m-a impresionat când mi-a trimis un buchet de trandafiri. După ce ne-am cunoscut, am fost o singură dată la Constanţa. Am avut şi nişte probleme medicale la o măsea şi m-am dus la un doctor de acolo să mă tratez. Am stat însă la hotel, nu la el, dar a venit în fiecare seară să mă ia să mergem în club",ne-a dezvăluit Mădălina.

«Părinţii mei nu sunt deranjaţi de relaţia cu Radu»

La 43 de ani, iubitul ei, Radu Mazăre, îi poate fi părinte, tatăl ei fiind doar cu un an-doi mai mare decât primarul Constanţei.„Părinţii mei nu sunt supăraţi că am o relaţie cu un bărbat mai în vârstă decât mine. Ei chiar mă susţin", ne-a mai declarat bruneta.

«Liceul trebuie să ia urgent măsuri»

Povestea de la Liceul "Jean Monnet" se îngroaşă de la o zi la alta. Coperta Playboy, cu eleva Mădălina alături de primarul Radu Mazăre, a lăsat cu gura căscată pe inspectorii şcolari.

„Este incredibil ce am văzut! Există un regulament clar: elevul trebuie să aibă un comportament decent şi la şcoală şi în afara orelor de curs. Nimic nu opreşte şcoala să ia urgent măsuri. În cazul elevei porno s-a decis exmatricularea, dar decizia trebuie să o ia conducerea liceului. Dar, domnul primar Radu Mazăre ştia că această fată este elevă? Ştia că are nevoie de acordul părinţilor săi? Vă rog să-l întrebaţi",ne-a declarat Marina Banu, purtătorul de cuvânt al ISMB.

Citeşte mai departe pe http://www.click.ro/news/national/madalina-radu_mazare-m-a-cucerit-trandafiri_0_1283271789.html
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii