Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:34 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3. La Barbă Neagră are activitatea suspendată Inspectorii OPC efectuează controale în staţiunile 2 Mai şi Vama Veche (galerie foto+video)

ro

15 Jul, 2016 12:59 3437 Marime text
În cursul zilei de astăzi, inspectorii OPC efectuează controale între staţiunile 2 Mai şi Vama Veche. Până la această oră, trei unități au fost verificate în Vama veche.
 
În primele două se continuă inspecţia, în timp ce în a treia unitate, unde se pregăteau clătite, totul a fost în ordine.
 
Inspectorii OPC spun că nu vor să sperie operatorii, ci doar să vadă dacă se respectă drepturile consumatorilor.

UPDATE 3, ora 13.49

Potrivit informaţiilor noastre, localul La Barbă Neagră din Vama Veche are activitatea suspendată temporar, până îşi repară frigiderul defect.



UPDATE 2, ora 13.21

Potrivit unor noi informaţii, la unul dintre operatorii din Vama Veche au fost găsite 40 de kg de şprot păstrate în condiţii nu tocmai bune. O terasă are  activitatea suspendată temporar. De asemenea, la alt operator produsele nu aveau termen de valabilitate, în timp ce în altă locaţie au fost găsite peste 100 de kg de peşte fără elemente de identificare. Însumate, amenzile depăşesc 15.000 de lei. Inspectorii OPC au anunţat că vor continua controalele. 

UPDATE 1, ora 13.02
 
Menţionăm că în prima unitate s-au găsit într-un frigider peste 100 de kg de carne care începuse să se strice.
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii