Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inspectorii civici ai Primăriei constănţenilor vânează mizeriile Constanţei

ro

03 May, 2012 20:03 1337 Marime text

Răspunzând solicitărilor cetăţenilor, inspectorii civici din cadrul Primăriei Constănţenilor s-au deplasat în Zona Autogării Sud. Ca şi în restul oraşului problemele sesizate s-au dovedit a fi reale.

Pe strada Labirint numărul 6 au constatat că în urma demolarii garajelor au rămas grămezi mari de moluz şi gunoi. Începută în 2008 cu surle şi trîmbiţe acţiunea de demolare s-a dovedit a fi un fiasco total pentru că pe locurile respective nu au fost făcute parcări noi , spaţii de joacă sau spaţiile verzi promise. Din contra totul arată acum ca o zonă părăsită cu toate că locaţia se află în central oraşului. Cei care locuiesc aici susţin că au depus numeroase solicitări către autorităţile locale dar sesizările lor au rămas fără raspuns sau efect.

Pe strada Oborului la numărul 23 sunt porţiuni unde trotuarul nu mai există iar atunci cand plouă oamenii sunt obligaţi să circule prin mocirlă. Un alt punct fierbinte pe harta sezizărilor primite de inspectorii civici din cadrul Primăriei Constanţenilor îl reprezintă şi Autogara Sud. La intrarea din strada Theodor Burada se amestecă mirosul de mâncare de la restarurantul de alături cu mirosul gunoaielor aruncate în boscheţi şi cu cel de urină. Fiind singura autogară funcţionabilă în acest moment din oraş, oamenii cer ca autorităţile să se preocupe mai mult de curăţenia din zonă.

Primarul Constănţenilor, Christian Gigi Chiru va cere celor ce sunt responsabili remedierea acestor probleme într-un timp cât mai scurt. În zilele următoarea inspectorii civici vor fi prezenţi în toate zonele oraşului pentru a identifica şi a încerca rezolvarea problemelor sesizate de cetăţeni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii