Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EVZ.ro Inspectorii ANAF, huiduiți în Mamaia

ro

02 May, 2015 14:41 2136 Marime text
După ce ieri "au dat iama" în Vama Vechei, inspectorii Antifraudă au descins noaptea trecută în Mamaia. Deşi aici nu au mai avut parte de “rebeliunea” din Vama Veche, parbrizul unei dintre maşinile lor fiind spart, inspectorii ANAF nu au trecut neobservaţi, fiind întâmpinaţi cu huiduieli şi fluierături peste tot pe unde au trecut prin Mamaia, informează evz.ro. Mai întâi au descins la mai toate terasele în aer liber din staţiune şi la restaurantele hotelurilor. Autoturismele şi dubele inscripţionate cu sigla galbenă ANAF dar şi uniformele pe care le purtau , i-au “demascat” pe inspectori Antifraudă deşi atitudinea lor a fost cât se poate de calmă. Nu au fost deranjaţi de huidulile clienţilor, veniţi la distracţie. Au discutat doar cu administratorii unităţilor, în birourile din spatele tejghelelor, dacă s-a putut,pentru a verifica încasările şi bonurile fiscale.

După ora 23,00, inspectorii ANAF au descins în cluburile de noapte din nordul staţiunii Mamaia, unde au avut parte de acelaşi “tratament” din partea petrecăreţilor. Aici, controalele au fost efectuate în mijlocul clienţilor care dansau după muzica interpretată de cântăreţi şi DJ renumiţi. La ieşire, inspectorii şi-au găsit maşinile inscripţionate cu semne obscene. Mulţi hotelieri şi administratori de terase din Mamaia au renunţat la bacşiş, nu-l mai primesc de la clienţi, tocmai pentru a nu apărea probleme la controale. Preşedintele Asociaţiei Patronale Mamaia, Nicolae Bucovală, a declarat pentru EVZ, că e criză de ospătari. “Eu am reuşit să angajez doar doi ospătari, nu mai vor să vină din cauza controalelor ANAF” a spus el.

Cu toate controalele ANAF, pe litoral distracţia continuă. Peste 30.000 de turişti se bucura de minivacanţa de 1 Mai. Cei mai mulţi, 15.000, sunt înregistraţi la Vama Veche. În Mamaia se distrează peste 10.000 de turişti, iar la Costineşti sunt aproape 2000. În staţiunea Eforie au venit 1500 de turişi iar la Năvodari, peste 1000. În staţiunea Neptun au ajuns numai 750 de turişti iar la Mangalia, aproape 500.  
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii