Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:28 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inspectoratul de muncă a amendat restaurantul Beirut din Constanţa cu 80.000 de lei

ro

11 Apr, 2014 11:25 3992 Marime text
Patronul restaurantului Beirut din Constanţa, unde la sfârşitul săptămânii trecute trei fete au murit într-un incendiu a fost amendat cu 80.000 de lei de către Inspectoratul Teritorial de Muncă, deoarece cele trei tinere decedate în incendiul de sâmbătă seara şi cea de-a patra supravieţuitoare nu aveau contracte de muncă.

„Am constatat că cele patru fete care au fost prinse în incendiu nu aveau contracte de muncă, motov pentru care a fost aplicatăo amendă de 80.000 de lei“, a declarat Eugen Bola, inspectorul şef al ITM Constanţa.

.Nu este prima amnedă pe care o primeşte patronul restaurantului, în urmă ci o luna el fiind amendat cu 70.000 pentru că nu a făcut cu personalul instrucţia pentru evacuarea în caz de urgenţă.

Reamintim că Nicoleta Cengher (22 de ani), Mihaela Tucă (24 de ani) și Nicoleta Vasilițeanu (23 de ani) au decedat, în incendiul produs, sâmbătă seara, la restaurantul Beirut din Constanţa.

Singura supravieţuitoare, tânăra dansatoare, internată la Spitalul de Arşi din Capitală, Nicoleta Buirencu (19 ani), a fost operată, marţi, fiindu-i transplantată piele şi scoasă funingine din plămâni. „Pacienta a fost operată marţi. I s-a făcut transplant de piele de pe coapsă, la picior şi la mână. Apoi, cu ajutorul unui bronhoscop, i s-a scos funingine din plămâni. Starea rămâne gravă, dar sperăm ca evoluţia să fie bună“, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Capitală, Adrian Stănculea. El a mai spus că tânăra, în vârstă de 19 ani, nu are probleme din cauza arsurilor de pe suprafaţa corpului, însă intoxicaţia cu fum şi arsurile de la nivelul căilor respiratorii pot duce la complicaţii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii