Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:53 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Insarcinata fara voie, a reclamat la OPC prezervativele(VIDEO)

ro

15 Aug, 2010 16:42 1633 Marime text

Situatie "hazlie" pentru cei la Oficiul pentru Protectia Consumatorului, dar ingrijoratoare pentru o femeie din Constanta, care li s-a plans ca a ramas gravida din cauza unor prezervative de proasta calitate.

In reclamatia depusa, ea le cere inspectorilor sa retraga de pe piata lotul cu probleme, care i-a adus pe cap o sarcina in aceste vremuri grele.

"Femeia a reclamat ca a cumparat doua prezervative si amandoua s-au rupt: unul lateral si unul in varf. Este o situatie hazlie, nu ne-am mai confruntat cu asa sesizare, noi o sa luam lucrurile in serios si o sa facem verificari, controale", a spus Dionisie Culetu, director OPC Constanta.

Femeia sustine ca a cumparat prezervativele de la doua magazine diferite. Intrucat ambele au fost "cu probleme", tanara a decis ca nu poate lasa lucrurile asa. Ea a depus pe loc o reclamatie la sediul Oficiului pentru Protectia Consumatorului si le-a cerut inspectorilor sa ia atitudine.

La randul lor, inspectorii OPC au inceput verificarile cu maxima responsabilitate. Acestia vor controla daca prezervativele sunt sau nu expirate si spun ca, in functie de neregulile pe care le vor gasi, vor cere retragerea lotului de prezervative de pe piata.

Oricum, inspectorii atrag atentia ca toti consumatorii ar trebui sa stie ca exista un risc de deteriorare de 1% pentru toate aceste produse.

Sursa: stirileprotv.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii