Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:34 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inna a câştigat Eurodanceweb Award 2010

ro

03 Jan, 2011 12:58 1862 Marime text

inna-love.jpgCântăreaţa Inna, una dintre cele mai de succes soliste din România în 2010, şi-a început anul 2011 câştigând Eurodanceweb Award 2010 cu melodia "Sun is up", aducând astfel trofeul în România, pentru prima oară în istoria de 10 ani a premiilor, informează promotion managerul artistei într-un comunicat transmis http://www.agerpres.ro/.

În competiţie au participat 40 de melodii, reprezentând ţări din toată Europa şi zona mediteraneană. Egipt a participat la Eurodanceweb Award pentru prima oară.

Suedia, reprezentată de Velvet cu piesa "My destiny", a ocupat locul doi, iar Israel, reprezentată de Roni Meller feat Dee Dee cu piesa "The day after (Will I be free)", a ocupat locul trei, cel mai bun rezultat înregistrat de această ţară până în prezent.

Potrivit http://www.agerpres.ro/, în concurs au fost înscrise diferite stiluri de muzică plecând de la folk, italo-dance, house până la muzică sud americană sau melodii cu influenţe arabice.

Printre cei 40 de participanţi în concurs au putut fi întâlniţi şi foşti participanţi la Eurovision sau la alte finale naţionale.

Eurodanceweb este o competiţie care se desfăşoară anual ajungând anul acesta la cea de-a 10-a ediţie.

În fiecare an, după o atentă monitorizare a industriei muzicale internaţionale, echipa de editori de la eurodanceweb.net selectează cele mai reprezentative single-uri lansate în fiecare ţară europeană, dar şi în Orientul apropiat. Ulterior, un juriu format din DJ cunoscuţi, producători muzicali votează pentru cea mai bună piesă a anului.

Din 2007, o parte din punctajul obţinut de fiecare dintre piese se datorează şi vizitatorilor site-ului http://www.eurodanceweb.net/.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii