Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Înmormântarea lui George Parteca. Vezi cine participă - UPDATE

ro

04 Jan, 2012 15:54 9287 Marime text

img_1971.jpgGeorge Parteca, tânărul de 24 de ani decedat într-un teribil accident rutier este înmormântat astăzi. Slujba religioasă începe în câteva minute la Biserica Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena din Constanţa. Înhumarea va avea loc la Cimitirul Central.

UPDATE 1:

 parteca_1.jpg

Chiar dacă fusese anunţată pentru ora 12.00, slujba de înmormântare a lui George Parteca nu a început încă. Oamenii au început să se adune la Biserica Sfinţii Împăraţi Constantin şi elena. Printre cei care vor participa la funeraliile tânărului se află şi preşedintele Consiliului Judeţean, Cristian Darie.

UPDATE 2:

parteca.jpg

Cortegiul funerar care-l însoţeşte pe George Parteca pe ultimul drum a ajuns la biserica Sf. Împăraţi Constantin şi Elena. O fată din familie duce fotografia tânărului, iar o altă persoană duce crucea. Toţi cei din coloană duc în mâini coroane de flori.

UPDATE 3:

Sute de persoane participă la slujba de înmormântare a lui George Parteca. O parte dintre cei prezenţi au ameninţat cu bodyguarzii reprezentanţii presei care filmau sau fotografiau. Printre cei prezenţi se află Stere Lascu şi Constantin Racu.

UPDATE 4: 

Slujba religioasă s-a terminat. Prietenii lui George Parteca se arată foarte deranjaţi de prezenţa presei şi încearcă să-i determine pe jurnalişti să nu mai filmeze evenimentul. Familia decedatului a adus la biserică şi agenţii firmei de pază Save&Safe Security. Alaiul aşteaptă ieşirea sicriului din biserică pentru a porni spre Cimitirul Central.

UPDATE 5:  

Cortegiul funerar care însoţeşte trupul neînsufleţit al lui George Parteca a ajuns la Cimitirul Central. Alaiul, format din zeci de maşini de lux precum Hummer, Porche sau BMW-uri de ultimă generaţie a fost lăsat să intre pe poarta locului de odihnă veşnică.

UPDATE 6:  

A început slujba de înmormântare a lui George Parteca la Cimitirul Central. Printre participanţi se află şi Petrică Munteanu, director în cadrul primăriei Constanţa.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii