Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere pe raza judeţului Constanţa

ro

17 May, 2015 13:41 1964 Marime text
La data de 16 mai, ora 00.05, poliţiştii din Techirghiol au fost sesizaţi de producerea unui accident rutier în urma căruia două autoturisme au fost tamponate fără a rezulta victime omeneşti. În urma cercetărilor şi a testării cu aparatul Drager, poliţiştii au constatat faptul că Eduard Antoniu P., care a produs accidentul, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 0.93mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
În aceeaşi zi, la ora 18.54, poliţiştii din Topraisar au identificat pe Marcel N., de 37 de ani, din Moviliţa, care, în timp ce se deplasa pe DN 38, cu un autoturism, ajungând într-o curbă s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul Drager, rezultatul fiind de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
La data de 15 mai, ora 23.30, poliţiştii din Pecineaga au depistat pe Bogdan P., de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Revoluţiei din comuna Pecineaga, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
 
În cele trei situaţii menţionate anterior, poliţiştii au întocmit dosare penale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii