Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:03 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infracţiuni constatate la regimul rutier

ro

05 Aug, 2011 19:48 1082 Marime text

La data de 4 august., în jurul orei 01.50, Avadis Taşci, de 55 de ani, din Constanţa, a fost depistat conducând un autoturism depăşind viteza legală. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, i s-a cerut să se supună unei testari cu aparatul alcooltest, însa a refuzat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde a refuzat şi recoltarea probelor biologice. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „Refuz al conducătorului unui autovehicul de a se supune recoltării probelor biologice sau testării aerului expirat, în vederea stabilirii acloolemiei."

La data de 4 august, ora 16.45 a fost depistat numitul Gheorghe Adrian Sul, de 56 de ani, din municipiul Ploieşti, judeţul Prahova, conducând un autoturism pe bulevardul Mamaia, din Staţiunea Mamaia, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat pentru perioada în curs. Celui în cauză i s-a întocmit dosar de cercetare penală.

La data de 4 august, ora 16.05, a fost depistat Daniel Cozma, de 27 de ani, din localitatea Lumina, judeţul Constanţa, conducând un autoturism pe DN2A, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat pentru perioada în curs. Celui în cauză i s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii