Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

INFOTRAFIC Nu există drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă

ro

17 Apr, 2017 20:02 2389 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier.

În ceea ce privește fluența acesteia, semnalăm că se înregistrează valori mari de trafic pe sensul către Capitală al autostrăzii A1 Pitești — București, în special pe tronsonul kilometric 20 — 11, pe sensul de coborâre al DN1 Brașov — Ploiești (în zona localității prahovene Posada), pe DN65 Slatina — Pitești (între Colonești și Albota) și DN7 Râmnicu Vâlcea — Pitești (între Lintești și Valea Ursului). De asemenea, există coloane pe sensul către Buzău al DN2 (E85) Focșani — Buzău, pe tronsonul Slobozia Bradului (jud. Vrancea) — Râmnicu Sărat (jud. Buzău). În acest caz, problemele de fluență au apărut din cauza numărului mare de autovehicule, însă mai ales din pricina unei surpări care s-a produs la sfârșitul lunii februarie în centrul municipiului Râmnicu Sărat.

Pentru a nu fi implicați în evenimente nedorite pe drumurile publice, sfătuim conducătorii auto să manifeste prudență sporită la volan, să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte, să adapteze în permanență viteza de deplasare la condițiile meteo-rutiere și să evite efectuarea unor manevre riscante în trafic.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii