Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inconștiența oamenilor Tragedia de la Valu lui Traian se putea repeta

ro

13 Mar, 2016 18:04 4603 Marime text
 
O trecerea de cale ferată din Valu lui Traian poate fi numită și „trecerea către moarte”. Dacă în urmă cu două săptămâni elevul de clasa a XII-a de la la Liceul Internaţional de Informatică din Constanţa, Akan Mujdaba, și-a pierdut viața după ce a fost călcat de tren pentru că atunci când a traversat șinele asculta muzică la căști, iar din neatenție nu a observat că venea trenul, astăzi, în aceeași zonă o bunică și-a pus nepotul în pericol.
 
Potrivet martorilor, în timp ce șoferii așteaptau să treacp un tren marfar, o bunică cu nepotul de mână s-a apropiat foarte mult de tren în timp ce acesta se afla în mișcare.
 
Un singur moment de neatenție al bunicii putea să ducă la o nouă tragedie. Cei ce se aflau la fața locului susțin că femeia putea să se îndepărteze de tren, așa cum au făcut și alți pietoni care se aflau în zonă, însă cu copilul de mână bunica și-a ținut nepotul cât mai aproape de tren. Inconștiența bătrânei a fost criticată de cei de la fața locului care au spus că este de neconceput să „îți lași copilul pe mâna unei astfel de femei”. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii