Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:36 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incidentul cu șoferul RATC "cuțitar" a ajuns viral pe internet

ro

14 Jul, 2015 23:48 1554 Marime text
Unui turist i s-a făcut rău, acum vreo două zile, într-o stație de autobuz. Cei care erau cu el au cerut şoferului să oprească la cinci secunde după ce închisese uşile autobuzului.
Martorii incidentului povestesc pe facebook că şoferul s-a enervat la culme şi a început să jignească o femeie. În timp ce aceasta îi cerea explicaţii pentru modul în care i se adresa, şoferul a scos cutiul şi a început să o ameninţe de faţă cu toţi pasagerii din autobuz. Oamenii au scos telefoanele şi i-au făcut poze. Când au venit cei de la poliţie şi când le-au fost arătate pozele, oamenii spun că poliţiştii se prefăceau că nu văd nimic: "Nu e domnule cuţitul în mâna lui, este pe scaun!".
"Sper să fie pedepsit pe măsură acel cretin - cei doi incompetenţi care cred că legea se interpretează numai după cum vor ei. Daţi like şi share poate ajung pozele acolo unde trebuie. Ăştia nu sunt oameni! Femeia respectivă avea dungi pe gât, urme lăsate de şofer când a strâns-o de gât şi a îmbrâncit-o", scrie un pasager care a văzut incidentul şi a postat pozele pe Facebook.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii