Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:33 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incidente grave la Dortmund, la un meci de Liga Campionilor

ro

05 Nov, 2014 23:39 1586 Marime text
Doi poliţişti au fost răniţi şi 21 de suporteri au fost arestaţi după incidentele dinaintea meciului Borussia Dortmund - Galatasaray Istanbul, scor 4-1, din etapa a IV-a a grupelor Ligii Campionilor, a anunţat, în această seară, poliţia germană, citată de AFP.
 
Aproximativ 700 de fani turci se află în vederile poliţiei din Dortmund, ei urmând să fie anchetaţi pentru tentativă de omor şi deranjarea liniştii publice.
 
Partida de la Dortmund a fost întreruptă de două ori. Prima dată după ce suporterii turci au aruncat cu petarde şi fumigene în teren, iar apoi după ce fumigenele aprinse de aceştia au provocat un fum dens în tribuna ocupată de fanii gazdelor.
 
La sfârşitul meciului, poliţia a folosit gaze lacrimogene şi bastoane pentru a evita o confruntare între suporterii celor două formaţii.
 
Echipa Borussia Dortmund şi-a asigurat calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor, după ce s-au impus, marţi, pe teren propriu, scor 4-1, în meciul cu Galatasaray Istanbul, din etapa a patra a grupei D a competiţiei.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii