Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:24 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incident șocant. Un copil a fost violat în curtea școlii în timpul orelor de curs. Cine sunt agresorii

ro

15 Dec, 2017 08:06 2665 Marime text
Un incident șocant a avut loc la o unitate de învățământ din localitatea băcăuană Sascut. Potrivit Antena3.ro, părintele unui elev de 12 ani a reclamat la postul comunal de poliție că fiul său a fost violat de trei colegi cu doi ani mai mare decât acesta.
 
Incidentul ar fi avut loc în curtea școlii în timpul orelor de curs. Copilul de 12 ani ar fi fost obligat să facă sex oral cu cei trei băieți de 14 ani.

Ulterior, victima violului a intrat la cursuri, însă fără a avea curaj să spună profesorilor ceea ce i s-a întâmplat, chiar dacă, la fel ca și agresorii săi sexuali, au lipsit de la primele ore de curs.

Abia când a ajuns acasă, copilul a povestit tatălui său abuzul la care a fost supus.

Sursa: Antena3.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ankka 15 Dec, 2017 11:53 Vina este a parintilor in întregime!!! Nu a copiiilor, pt ca si ei sunt victime, nu a scolii, pt ca scoala este pt educatie, nu pt paza si ordine publica( desi, in ultima perioada cred ca s-ar recomanda niste cursuri de auto apărare pt profesori), ci doar a parintilor ! Majoritatea cred ca daca le oferi copiilor masa, haine, etc, este de ajuns...si mai este si situatia in care parintii sunt( hai sa nu zic, vai mama lor) limitati in gandire, atunci ar trebui sa se puna in miscare asistenta sociala..si cum asistenta sociala nu Isi misca fundul decat dupa ce se intampla....trageti dvs concluziile de rigoare
  • maria 15 Dec, 2017 10:09 Ce bune erau muncile patriotice! Le consuma energia si mai raminea si ceva util societatii in urma lucrarilor.