Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incident pe aeroport. Un terminal a fost evacuat, iar mai multe zboruri au avut întârzieri

ro

05 Sep, 2016 09:34 1627 Marime text
Un terminal al Aeroportului Internaţional din Los Angeles a fost evacuat ieri, iar mai multe zboruri au suferit întârzieri, după ce o arestare a dus la o încălcare a normelor de securitate, relatează Associated Press, citat de RTV.net.
 
Poliţia a scos cu forţa un bărbat suspectat de posesie de droguri dintr-o maşină, aparent furată, în faţa Terminalului 3 al LAX. În timpul operaţiunii, autorităţile le-au cerut unui număr de aproximativ 15 călători să iasă pe o uşă de urgenţă direct pe pistă, fără a mai trece prin controale de securitate, potrivit news.ro.
 
După arestarea suspectului, forţele de ordine au dus înapoi călătorii în aeroport, după care au evacuat terminalul, pentru a-l verifica. Echipe de genişti ajutate de câini au inspectat zona, pentru a se asigura că nu există substanţe periculoase.
 
Apoi, aproximativ 2.000 de pasageri evacuaţi au fost nevoiţi să treacă din nou prin controalele de securitate, la intrarea în aeroport. Mai multe zboruri au suferit întârzieri.
 
Evacuarea vine la o săptămână după ce persoane necunoscute au sunat la serviciile de urgenţă pentru a anunţa că s-au tras focuri de armă la LAX. Mii de pasageri speriaţi au ieşit pe stradă şi pe pistă. Autorităţile au verificat aeroportul, dar nu au găsit urme de gloanţe sau vreo persoană înarmată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii