Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Incident la metrou. O femeie a reclamat că a fost amenințată. Polițiștii cer ajutor pentru depistarea suspectei

ro

15 Dec, 2017 11:39 1778 Marime text
Poliția Capitalei intervine în toate staţiile de metrou pentru protejarea persoanelor aflate în aceste locaţii şi pentru identificarea unei femei bănuite de comiterea infracţiunii de amenințare, informează Poliția Capitalei. 
 

”Rugăm cetățenii să respecte indicațiile colegilor noștri aflați în stațiile de metrou și să manifeste prudență” - au transmis polițiștii.

 
În această dimineață, în jurul orei 10.00, la Poliția Metrou s-a prezentat o femeie, de 42 ani, care a sesizat faptul că a fost amenințată de către o necunoscută, care prezenta următoarele semnalmente: vârsta de 60-65 ani, aproximativ 1,60m, constituţie robustă, îmbrăcată cu mai multe haine, peste care avea o fustă dreaptă, de culoare neagră, pulover negru, lung,  căciulă neagră, geantă bej și cizme negre.  Pe braț purta o haină de culoare neagră.
 

”Solicităm sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informaţii despre persoana din imaginea alaturată. Cei care o recunosc sunt rugaţi să apeleze de urgenţă prin 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist” - au precizat polițiștii.

UPDATE: 2

Femeia care ar fi ameninţat pe cineva la metrou vineri dimineaţă a fost prinsă de poliţişti la staţia Pipera, la suprafaţă, şi în prezent este audiată, a anunţat Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei citat de Agerpres.ro. 
 
Sarca a precizat că nu a agresat fizic victima, dar a ameninţat-o verbal: "Nu scapi de mine!".
 

"Persoana a fost depistată, a fost găsită de către colegii noştri la ora 10,55 în zona staţiei de metrou Pipera, a fost găsită la suprafaţă. La acest moment se află la audieri pentru a se stabili cauzele, condiţiile, împrejurările care au determinat-o să folosească cuvinte ameninţătoare la adresa unei alte persoane aflate la staţia de metrou. În fapt, azi, în jurul orei 10,00 s-a prezentat o doamnă care a sesizat că s-a simţit ameninţată de cuvintele pe care i le-a adresat o altă femeie. (...) Persoana depistată este din Bucureşti şi are 57 de ani, nu a fost depistată datorită semnalmentelor, elementele au fost cele de vestimentaţie şi alte aspecte luate în calcul de poliţiştii operativi", a spus Diana Sarca.

 

UPDATE. 1

Incidentul a avut loc la stația Unirii, iar polițiștii au reținut o suspectă în stația Pipera. Se fac verificări acum pentru a se stabili dacă aceasta este cea care ar fi amenințat victima. 

Sursa foto: Facebook/Politia Romana
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii