Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incident la Liceul Băneasa Un elev din clasa a IX-a a venit cu un cuţit la ore!

ro

03 Feb, 2016 10:53 1889 Marime text
Ieri, 2 februarie, la ora 17.35, în incinta Liceului Teoretic Băneasa, un elev din clasa a IX-a, cu domiciliul în Ion Corvin, a pătruns cu o armă albă, pe care o ținea în buzunar.

Acest fapt li s-a adus la cunoștință profesorilor de serviciu,  de către un alt elev, care văzuse cuțitul.

Profesorul de serviciu s-a dus la elevul respectiv și l-a întrebat de cuțit. În momentul în care l-a luat de la elev, cadrul didactic s-a tăiat superficial la deget.

Directorii unității şcolare au discutat cu elevul care a pătruns cu arma albă în școală, iar acesta a susținut că a cumpărat cuțitul din Băneasa pentru că are nevoie pentru a pregăti mâncare. De asemenea, a susținut că nu a scos cuțitul din buzunar, nu a spus nimănui de acest cuțit, dar că a fost văzut pentru că i-a căzut din buzunar.

Imediat au fost anunțați părinții elevului, care vor veni azi, 3 februaarie, pentru a se discuta în consiliul clasei fapta elevului.
Pentru că elevul a dat dovadă întotdeauna de un comportament ireproșabil, iar fapta lui nu a fost însoțită de alte comportamente violente, conducerea unității a considerat că nu este necesară apelarea serviciului de urgență 112.

Sursa foto: aradon.ro
                       
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii