Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incident în Portul Turistic Tomis Proprietar de velier, amendat cu 1.000 de lei după ce s-a certat cu polițiștii de frontieră

ro

07 Aug, 2016 13:43 8148 Marime text

Un schimb de replici dur între un proprietar de velier din Portul Turistic Tomis și oamenii legii s-a încheiat, aseară, cu o amendă de 1.000 de lei pentru individul recalcitrant.
 
Totul ar fi pornit de la o neînțelegere între proprietarul de velier, aflat sub influența băuturilor alcoolice și un alt individ. Scos din sărite de atitudinea bărbatului băut și a amicilor săi, individul a cerut ajutorul angajaților Căpităniei Portuare, cărora le-ar fi spus că un velier al cărui prorietar este în stare de ebrietate se chinuie să acosteze și ar fi lovit alte două ambarcațiuni.
 
Reprezentanții ANR au mers la fața locului pentru a investiga incidentul. Aici au găsit, într-adevăr velierul acostat fără incidente la cheu, iar pasagerii săi păreau băuți. Luați la întrebări de autorități, bărbații au spus că au consumat alcool după ce au acostat în Portul Turistic. Angajații Căpităniei au cerut și sprijinul Poliției Transporturi, care însă a declinat atribuțiile colegilor de la Poliția de Frontieră. Acestora proprietarul velierului le-ar fi adresat injurii, motiv pentru care au decis să-l amendeze cu suma de 1.000 de lei pentru expresii vulgare adresate polițiștilor și pentru nerecunoașterea autorității Poliției de Frontieră.
 
Totodată, reprezentanții Căpităniei au încercat să-l contacteze din nou pe individul anonim care făcuse sesizarea. Surprinză, însă! Bărbatul le-a declarat acestora că de fapt incidentul a avut amploarea pe care o descrisese inițial și că a făcut reclamația fiindcă era nervos. 

sursa foto: merg.in
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii