Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:17 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Închis pentru că şi-a omorât vecinul în bătaie

ro

10 Aug, 2011 13:28 1077 Marime text
La data de 9.08.2011, în evidenţele Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea a fost înregistrată cauza privind pe GRECEA IONUŢ, de 26 de ani, faţă de care se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte.

 În fapt, s-a reţinut că în seara zilei de 9.08.2011, în jurul orelor 19,30, învinuitul GRECEA IONUŢ, văzându-l pe vecinul său, S.H.A. (de 40 de ani), pe stradă, i-a reproşat, de peste drum, faptul că îi spune mamei sale că el vinde lucruri din locuinţa părintească. Iritat că victima nu îi acordase atenţie, deoarece era sub influenţa băuturilor alcoolice, învinuitul GRECEA IONUŢ a traversat strada, s-a apropiat de victimă, care stătea de vorbă cu o vecină, cu mâna stângă a apucat victima de piept, iar cu pumnul drept a aplicat o lovitură în partea stângă a capului, lovitură ce a dus la prăbuşirea victimei la sol, în stare de inconştienţă, decedând. 

Învinuitul GRECEA IONUŢ a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi va fi sesizat Tribunalul Tulcea cu propunerea de arestare preventivă pe o durată de 29 de zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii