Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:21 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Începe furnizarea agentului temic la Medgidia

ro

27 Oct, 2014 13:47 1071 Marime text
Societatea de termoficare din Medgidia, SC Apollo Ecoterm SRL a anunțat că începe furnizarea agentului termic. Decizia vine în urma scăderii bruște a temperaturilor din ultimele zile și a solicitărilor venite din partea asociațiilor de proprietari din municipiu. Din data de 27 octombrie se fac probe la cald, urmând ca după acestea să înceapă furnizarea propriu-zisă a agentului termic.
           
Cele șase centrale termice din toate zonele localității vor fi puse în funcțiune. Prețul va rămâne nemodificat anul acesta, mai exact 234 lei/Gcal pentru populație și 370 pentru agenții comerciali, diferența de preț constând în subvenția de 136 lei pe care Primăria municipiului Medgidia o plătește pentru a veni în sprijinul cetățenilor.
 
„Am hotărât să pornim centralele din cauza scăderii temperaturilor și mai ales în urma cererilor asociațiilor de proprietari, care au dorit începerea furnizării agentului termic”, a declarat primarul Marian Iordache.
 
Conform legislației în vigoare, asociațiile de proprietari au sarcina de a informa cetățenii asupra obligației de a-și achiziționa și monta repartitoare pentru calorifere. Pentru orice sugestii și reclamații referitoare la furnizarea agentului termic, există numărul de telefon 0762203072.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii