Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu la Primăria Castelu Nicolae Anghel - Focul a distrus o imprimantă, un scanner și mobilierul

ro

20 Oct, 2012 20:42 1963 Marime text

Contabilitatea Primăriei Castelu a luat foc în această dimineață la ora 8.50. În urma apelului primit, Detașamentul de Pompieri Medgidia a trimis la fața locului o autospecială de intervenții cu apă și spumă.

Incendiul a fost stins în circa 50 de minute, a precizat Paula Anghel purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea.

Primarul de la Castelu, Anghel Nicolae a precizat că focul a pornit de la un scurt circuit. La momentul incidentului, în birou se afla contabilul primăriei.

Focul a distrus o imprimantă, un scanner și mobilierul existent în biroul de contabilitate. Șeful autorității locale a menționat că sunt înregistrate pagube minore și în cazul documentelor. Mai precis, au ars pe margini câteva hârtii la care lucra în această dimineață contabilul. Primarul a declarat însă că documentele vor fi recuperate fără probleme.

Curios este că în aceste zile are loc la sediul Primăriei Castelu controlul Curții de Conturi. Primarul Nicolae Anghel a precizat că nu există nicio legătură între incendiu și controlul Curții de Conturi. De asemenea, primarul declară că incendiul nu afectează cu nimic activitatea inspectorilor fiscali.

Primarul susține că pagubele înregistrate în urma incendiului se ridică la 1.500-2.000 de euro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii