Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Incendiu violent la restaurantul hotelului Insula din staţiunea Neptun

ro

26 Jul, 2015 08:42 3531 Marime text
Pompierii au fost solicitaţi azi-noapte la un incendiu care a izbucnit la restaurantul hotelului Insula din staţiunea Neptun. Lucrătorii ISU au intervenit cu şase autospeciale cu apă şi spumă (trei de la Tuzla şi trei de la Mangalia), la operaţiune participând 27 de pompieri militari (24 de subofiţeri şi trei ofiţeri). Lupta cu flăcările a durat peste trei ore, încheindu-se în această dimineaţă, la ora 7.20. După terminarea intervenţiei, la faţa locului a rămas pentru orice eventualitate o autospecială. 

UPDATE 1: ISU Dobrogea a fost alarmată în legătură cu acest incendiu la ora 3,50, produs la restaurantul hotelului. Iniţial, au sosit cele trei autospeciale de la Mangalia, dar, constatându-se că incendiul este violent şi că există posibilitatea extinderii, au mai fost chemate trei maşini, de la Tuzla. Restaurantul a ars în totalitate. Din câte se pare, incendiul a pornit de la un scurt circuit la sistemul electric. ISU Dobrogea a informat că nu s-au înregistrat victime omeneşti.    

UPDATE 2: După cum precizează ISU Dobrogea, Incendiul ar fi pornit de la mansarda clădirii, unde se aflau camere de cazare ale angajaţilor restaurantului. Mansarda (cu o suprafaţă de 200 de metri pătraţi), etajul 1 şi etajul 2 (cu o suprafaţă de 300 metri pătraţi) au fost distruse în totalitate. Apa şi fumul au afectat şi parterul clădirii. Nu au fost persoane rănite, angajaţii restaurantului părăsind incinta la izbucnirea incendiului. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii