Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:22 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu într-un campus din Iași Un student a înjunghiat doi colegi, apoi a dat foc camerei

ro

09 Nov, 2015 09:42 1427 Marime text
Scene înfiorătoare într-un cămin studenţesc din cartierul ieşean Copou, unde un student şi-a atacat cu cuţitul doi colegi de cameră, iar apoi a provocat un incendiu la locul tragediei. Una din victime a fost rănită mortal.
 
Potrivit bzi.ro, studentul înjunghiat a fost transportat la Spitalul Sf. Spridon şi se află în sala de operaţie. A fost adus la spital în şoc hemoragic, după ce a pierdut foarte mult sânge.
 
„Din mărturia unui student, într-o cameră de cămin din C4, doi studenţi au fost înjunghiaţi de un al treilea. De asemenea, un alt student din aceeaşi camera a fugit, nu înainte de a da foc la camera. Pompierii şi cei de la SMURD au ajuns în jurul orei 7.03. Din nefericire, unul dintre tinerii înjunghiaţi, care era din Republica Moldova, chiar dacă s-a încercat resuscitarea lui timp de aproape o ora, a murit. Cel de-al doilea a fost transportat la terapie intensivă. Toţi sunt studenţi la Facultatea de Economie şi Administrare a Afacerilor. La acest moment acestea sunt datele obţinute pe baza mărturiei făcute de unul dintre studenţii din camera de cămin unde s-a petrecut incidentul", a menţionat Bogdan Eduard Pleşcan, director administrativ al Universităţii Alexandru Ioan Cuza.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii