Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3 Incendiu în zona sat Sinoe, aproape de pensiunea Grindul Lupilor

ro

11 Nov, 2015 21:10 2326 Marime text
 
Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” Constanța pe pagina oficială de Facebook, 48 de pompieri intervin cu tehnică din dotare pentru lichidarea unui incendiu în zona Sinoe - Grindul Lupilor.
 
Misiunea durează deja de peste opt ore, iar echipajele de pompieri sunt coordonate în teren de lt. col. Constantinescu Dan.

UPDATE 3, ora 8.40

Potrivit reprezentanţilor ISU Dobrogea, Au ars în jur de 40 de hectare de vegetaţie uscată şi stuf. Aproape de miezul nopții, după 12 ore de muncă, pompierii au reușit să lichideze incendiul, care se pare că a fost provocat cu bună știință. Cel mai probabil, un localnic a dat foc zonelor agricole izolate, pentru a curăța pământul de uscăciuni, potrivit pompierilor.

UPDATE 2, ora 23.20: 

Conform reprezentanților pompierilor, apelul de urgență a sosit în jurul ore 12.20, iar de atunci vântul a întețit focul tot mai tare.
 
Zona nu este una prielnică, astfel pompierii acționează cu dificultate din cauza terenului mlăștinos. Aceștia  încearcă în permanență să stopeze flăcările, făcând chiar și brazede pentru a limita zona, iar incendiul să nu se mai extindă. 
 

UPDATE 1, ora 21.26: 


Potrivit reprezentanților ISU, este vorba despre un incendiu izbucnit pe un câmp. 

Echipajele de pompieri lucrează și la această ora la lichidarea incendiului care până în acest moment a ars o suprafață de aproximativ 35- 40 hectare de vegetație uscată. 

Sursa foto: Facebook - ISU Dobrogea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii