Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:11 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Incendiu în Mamaia. O femeie a murit carbonizată

ro

10 Sep, 2012 08:07 4379 Marime text

img_4321.jpgÎn urmă cu câteva minute pompierii, de la ISU Constanţa, au fost alertaţi, prin telefonul de urgenţă, că a luat foc un magazin în staţiunea Mamaia.

Incendiul, provocat decocamdată din cauze necunsocute, este chiar în spatele clubului Bellagio.

Pentru stingerea focarului militarii au deplasat la eveniment două autospeciale.

UPDATE

O femeie a murit carbonizată în incendiu. Pagubele sunt însemnate mai ales ca de la un magazin, focul s-a extins la altele şapte, iar marfa nu era asigurată.

Se pare că focul a pornit de la un scurtcircuit. Vom reveni. 

Poliţiştii susţin că în incendiu şi-a pierdut viata Silvia T., de 49 de ani, din Constanţa. Din câte se pare, femeia avea grija de magazin. De asemenea, focul a mai afectat alte 7 societăţi comerciale. 

UPDATE

Din primele cercetări a rezutat că incendiul a pornit în jurul orei 02.00 dimineaţa. Trupul femeii decedate a fost descoperit după trei ore în grupul sanitar al unuia dintre magazinele cuprinse de flăcări. Corpul neînsufleţit a fost transportat la Morga Cimitirului Central Constanţa, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor care au determinat decesul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cornel 13 Mar, 2013 17:56 degeaba zic pompierii ca e de la scurt, daca pe internet apare filmare cum era foc pus la usa magazinului! cu cateva zile inainte de accident unul din vecini a zis ca le da foc, si dupa vin pompierii si zic ca e scurt?! dece nu a facut scurt toata vara, sau verile trecute?! face scurt cand numai sunt frigidere in prize? sa explice pompierii, nu sa zica ca e scurt cum fac de fiecare data, la ei un incendiu e de la scurt si gta!!!!