Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Incendiu în comuna Tortoman, Medgidia. O locuință a ars în totalitate. Două familii au rămas pe drumuri (galerie foto+video)

ro

07 Sep, 2017 14:31 4519 Marime text
O casă este mistuită de flăcări în comuna Tortoman, lângă cantina IAS. Din surse, se pare că sunt copii blocaţi în casă.

Focul este generalizat. O ambulanţă de la Medgidia este pe drum.

Doi copii au fost scoşi din casa cuprinsă de flăcări. Aceştia se află în stare stabilă. Fraţii celor doi nu se aflau în casă în momentul izbucnirii incendiului.

Acoperişul casei arde în totalitate, focul propagandu-se şi la anexă.

Se pare că nu există nicio victimă a incendiului, o singură persoană a făcut atac de panică în urma incidentului.

UPDATE 2. 

Din cercetările efectuate s-a stabilit că focul a pornit de la joaca unor copii cu focul. 

UPDATE.1 

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dobrogea, ANca Chiriță, incendiul a mistuit un imobil de aproximativ 220 mp. În acest imobil locuiau două familii, patru adulți și opt copii. 

”Au intervenit pentru lichidare din partea ISU Dobrogea trei autospeciale de stingere, două din cadrul Detașamentului Medgidia și una de la Cernavodă. imobilul avea opt camere și trei holuri. Acestea au fost distruse în totalitate, cu bunurile aferente. Din clădire au fost scoase trei butelii de aragaz, evitându-se producerea unei explozii. Au mai fost salvate între trei locuințe învecinate. Căldura degajată de incendiu a afectat gardul unei locuințe învecinate. Focul a fost lichidat rapid, evitându-se astfel extinderea la o a doua locuință. Cauzele incendiului sunt în curs de stabilire. O autospecială de stingere a rămas în zonă pentru a supraveghea la fața locului”. - a declarat Anca Chiriță. 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Didi 08 Sep, 2017 01:16 Va rog din suflet hai sa ajutam au ramas 4 copii fara acoperis, rechizite de scoala fara nimic :(((