Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE3 - Incendiu in apropiere de cetatea Istria. Ultimul focar s-a lichidat de la sine

ro

30 Dec, 2015 18:39 1494 Marime text
Pompierii de la Stația Midia  s-au deplasat spre zona pentru a stinge incediul.O suprafață de aproximativ 10 ha din apropierea cetății Istria a fost cuprinsă de flăcări. Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea, incendiul a cuprins stuf și vegetație uscată din zona respectivă. Pompierii de la stația Midia s-au deplasat la fața locului, iar autospecialele au avut acces cu greu în zona. Momentan nu este pericol, focul fiind în pâlcuri. Pentru a stinge incediul s-au deplasat două autospeciale și 11 pompieri.

UPDATE  ora 23.40:

Potrivit pompierilor, în jurul orei 23.00  ultima parte a incendiului de stuf de la Istria s-a lichidat de la sine. În acest context, ultima mașină a fost retrasă din dispozitiv.


UPDATE ora 22.25:

La această oră, la fața locului a mai rămas o mașină de pompieri care asigură zona. Cea care era lângă cetate s-a retras deoarece nu exista pericolul de extindere a incendiului. Potrivit celor de la ISU Dobrogea, mai arde tot în pâlcuri însă pe o arie de aproximativ un hectar, iar accesul la focar este dificil. Din primele impresii de la fața locului se pare că focul a fost pus intenționat. 

UPDATE  ora 21.40:

Persoane civile încearcă să vină în ajutorul pompierilor care actionează pentru stingerea incendiului produs în apropiere de cetatea Istria. Din păcate, oamenilor le este foarte greu să ajungă în zonă, fiind nevoiți să se deplseze pe jos.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii