Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 5 Incendiu de proporţii, în seara de Revelion, la un hotel din Dubai (video)

ro

31 Dec, 2015 20:41 3351 Marime text
În această seară, un incendiu a izbucnit într-un hotel din Dubai, în apropierea celei mai înalte clădiri din lume, Burj Khalifa, potrivit BBC News.

Adress Hotel, un zgârie-nori din Dubai de lângă Burj Khalifa, arde. Flăcările au cuprins peste 20 de etaje. Pompierii intervin! Potrivit presei internaționale, incendiul ar fi izbucnit de la artificii. 

Vom reveni cu informaţii!

UPDATE 5, ora 22.10

Peste 60 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce s-au intoxicat cu fum și s-au lovit în timp ce încercau să iasă din clădire, notează Reuters.

UPDATE 4, ora 21.50

Directorul general al Apărării civile din Dubai, generalul Rashed al-Matrouchi, a declarat că flăcările nu au afectat semnificativ interiorul hotelului, potrivit AFP. 

UPDATE 3, ora 21.02

Eduard Irimia, un român cazat în hotelul din Dubai care a luat foc, a spus că este o mobilizare de forțe extraordinară.  De asemenea, a precizat că „este un posibil act terorist pentru a crea panică. Este un incendiu suspect, foarte rapid s-a propagat, în numai două minute”, a spus Eduard Irimia la Antena 3.

UPDATE 2, ora 20.59

Incendiul nu s-a soldat cu victime, iar ceremoniile de Anul Nou se vor desfășura în continuare, a anunțat un oficial al apărării civile, la postul de televiziune Al Arabiya, potrivit Reuters.

UPDATE 1, ora 20.51

Apărarea civilă din Dubai a spus că au situaţia sub control. Un purtător de cuvânt a declarat că trei echipaje se luptă cu flăcările. Hotelul a fost evacuat.

„Sper că toată lumea este în siguranţă. Nu pot să cred ce se întâmplă acum”, spune un martor ocular, potrivit gulfnews.com. 


Sursa foto: Twitter.com

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii