Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:54 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu Club Bamboo Nicușor Dan - Poliția Locală trebuia să dispună închiderea activităţii

ro

21 Jan, 2017 17:55 2128 Marime text
Președintele Uniunii Salvați România (USR), Nicușor Dan, consideră că Poliția Locală Sector 2 trebuia să dispună închiderea Clubului Bamboo.
 
Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Nicușor Dan susține că incendiul produs în Clubul Bamboo din Capitală relevă „importanța unor proceduri administrative clare, inclusiv sancțiuni și cine le dispune”, precum și „importanța mecanismului de abuz în serviciu, pe care majoritatea vrea să îl mutileze prin ordonanțele de zilele astea”.


„Clubul Bamboo nu avea autorizație de funcționare. Poliția Locală Sector 2 trebuia să dispună închiderea activității până la obținerea autorizației de funcționare”, a scris Nicușor Dan pe pagina sa de socializare.


De asemenea, susține, în acelaşi mesaj, că „Bamboo nu avea autorizație de construire pentru că nu avea proces verbal de recepție a construcției, pentru că construcţia încalcă prevederile autorizației de construire”.


„Soluțiile sunt cunoscute, le propunem de mulți ani și le vom propune acum de la nivelul Parlamentului: un control adevărat al procesului de construire prin centralizarea activității la Inspectoratul de Stat în Construcții (care să preia funcționarii de la disciplina în construcții din polițiile locale), un registru unic național al construcțiilor în sistem GIS conectat cu Cartea funciară care să cuprindă toate autorizațiile și toate procesele verbale de recepție, o secțiune specializată a Parchetului pentru infracționalitate în construcții. Soluții paralele pentru autorizațiile de funcționare”, a mai scris președintele USR.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii