Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:29 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendii la Iaşi, la pelerinajul de Sfânta Parascheva

ro

12 Oct, 2014 09:42 1661 Marime text
Două incendii au izbucnit duminică dimineaţă la pelerinajul moaştelor Sfintei Parascheva, din Iaşi, informează România TV.
 
Cele două incendii, produse duminică dimineaţa, au distrus marfa comercianţilor care au venit la Iaşi. În primul incendiu, flăcările au ars zece căciuli de blană şi zece papuci de casă. Potrivit primelor informaţii, incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit.
 
În al doilea caz, flăcările au distrus în totalitate marfa unui comerciant. Se pare că incendiul s-a produs din cauza unei ţigări care a fost aruncată la întâmplare.
 
Oameni din toată ţara continuă să vină la Iaşi, la cel mai mare pelerinaj ortodox de Sfânta Parascheva. Mii de credincioşi au dormit pe unde au apucat şi au primit ceai cald şi pachete cu mâncare din partea autorităţilor.
 
Autorităţile supraveghează în permanenţă zona catedralei mitropolitane ca să poată interveni oricând este nevoie. Zeci de pelerini au avut nevoie de ajutor medical. O femeie din Tecuci a murit lângă rudele ei în timp ce stătea la coadă ca să se roage la Sfânta Parascheva.
 
Sursa: rtv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii