Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:50 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

In taberele de pe litoral s-a dansat pe ritmurile imnului 112

ro

01 Aug, 2010 21:39 1144 Marime text
Ofiterii Serviciului Roman de Telecomunicatii Speciale au organizat concursuri in taberele de elevi de la Navodari, Eforie Nord, Eforie Sud si 2 Mai, in care au prezentat importanta, utilitatea si mai ales necesitatea folosirii corecte a numarului unic de urgenta 112.

"Elevii au participat la concursuri ad hoc, au primit materiale informative si premii si au dansat pe ritmurile imnului 112, interpretat de ambasadorul onorific al acestui serviciu, Monica Anghel", a declarat purtatorul de cuvant al institutiei, Adrian Fulea.

Tot pe litoral, specialistii 112 Constanta au distribuit pliante turistilor romani si straini si au amplasat in locuri publice afise cu informatii despre numarul de urgenta 112.

In plus, la posturile publice Radio Romania Actualitati si Radio Romania Regional sunt difuzate zilnic emisiuni si reportaje referitoare la numarul 112 si despre campania STS "112".

Mai mult, pentru turistii romani si straini, la Radio Constanta-Radio Vacanta sunt difuzate zilnic spoturi cu rol informativ in limbile romana, engleza, franceza, germana, rusa si italiana, inregistrate chiar cu vocile unor operatoare de la 112, a mai spus Fulea.

Sursa: ziare.com

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii