Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:35 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În stare critică la spital Și-a dat foc după o ceartă cu soţia

ro

12 Feb, 2017 11:33 1868 Marime text
Caz şocant în Bistriţa Năsăud. Un bărbat şi-a dat foc după o ceartă cu soţia. Omul este acum în stare critică la spital, iar casa în care locuiau s-a făcut scrum.

Incidentul s-a produs puţin după miezul nopţii, în localitatea Budacu de Jos din Bistriţa Năsăud, informează România TV. După un scandal cu soţia, un bărbat s-a stropit cu benzină apoi şi-a dat foc. În scurt timp, întreaga casă a fost cuprinsă de flăcări. În imobil mai locuiau două familii, inclusiv doi copii de câte un an.
 

"Şi-a turnat benzina pe el şi şi-a dat foc pur si simplu. Dintr-o ceartă în familie, şi-a dat foc. A avut ceva mici probleme cu soţia. A venit ars la mine, eu dormeam, şi numai am văzut casa în flăcări", a declarat cumnata bărbatului. 


Bărbatul a fost preluat de un echipaj de terapie intensivă mobilă, în stare gravă. Are arsui pe 60% din corp.
 

"Era ars capul, fata, mâinile, corpul, hainele i-au luat foc. Celălalt, fratele meu, i-a dat hainele jos de pe el și atunci i s-a luat pielea de pe el", a mai povestit femeia. 


Pompierii s-au chinuit câteva ore să stingă incendiul. Casa a fost însă distrusă în totalitate. "Am gasit o casa cuprinsa de flacari. Era si periocol de explozie. Unul dintre locatari a suferit arsuri si a fost transportat la urgenta la spital", a declarat un reprezentant al pompierilor. 

Vecinii spun că bărbatul nu avea un loc de muncă. Lucra sezonier, ca oier. Mai mult, în trecut ar fi avut probleme cu legea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii