Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

In seara asta, VH2 deschide concertul lui Elton John

ro

12 Jun, 2010 12:23 1256 Marime text

Cântăreţul britanic Elton John, care va cânta în această seară în Piaţa Constituţiei, va sosi la Bucureşti în cursul zilei. Accesul vizitatorilor va fi posibil începând cu ora 16:00. Intrarea se va face prin Bulevardul Libertăţii şi prin Bulevardul Unirii (La Fântâni); acesta din urmă va avea şi intrare separată VIP. Vă reamintim că locurile sunt exclusiv rezervate pe scaune.

Un moment important în cadrul evenimentului va fi la ora 18:00 când trupa VH2 va cânta în deschiderea concertului. Trupa va încânta publicul până la ora 20:00 când Sir Elton John îşi va face apariţia pe scenă. Artistul va cânta timp de două ore cu o pauză de 30 de minute la mijlocul concertului.

Traficul în zona Bulevardului Libertăţii, între intersecţiile Calea 13 Septembrie şi Bulevardul Naţiunilor Unite a fost parţial închis de aseară, începând cu ora 22:00 din, maşinile putând circula doar pe o singură bandă de mers. De azi, după ora 12:00, traficul va fi complet închis pe acelaşi bulevard şi, de asemenea, pe Bulevardul Unirii, începând de la Piaţa Unirii până la Piaţa Constituţiei. Locurile de parcare la concert nu sunt asigurate. Accesul cu maşina va fi permis doar posesorilor de VIP PARKING PASS şi va putea fi realizat numai prin intrarea dinspre Bulevardul Unirii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii